Post by lagipsapassei on Feb 10, 2022 12:46:24 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kod generatoru sikkələri ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Restaurant 2021 2022 version ▞▞▞
😊
Mən təkmilləşdirmək istəyənə qədər oyun əyləncəli idi. Oyun sizi istəmədiyiniz bir şeyi təkmilləşdirməyə məcbur edir! Məndə sadəcə çoxlu sikkələr var. Hər halda, mən əslində oynamadığım üçün bu oyunu siləcəyəm. İndi!
Yəqin ki, ən sevimlilərimdən birini bəyənmədim
ssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr.
sevgi
Bu oyunu bəyənirəm😃
Yaxsi oyundu
Super
Sevimli deyil
Bu cür oyunun yeganə məqsədi sizi əsəbiləşdirməkdir😡
Çox pis oyun
Qazanmaq üçün pul ödəməli olmayan bu oyunu sevirəm. Səviyyələrin bir az uzun olduğu sürətli tempi sevirəm, amma əminəm ki, daha da çətinləşəcək. Möhtəşəm yemək bişirmə oyunu və mən sevirəm ki, əgər sizin şikayətiniz və ya tərifiniz varsa, onlar həmişə şərh verirlər və nadir hallarda rast gəlinən yaxşı məsləhətlər verirlər, bilirsiniz ki, onlar oyunun sevgisi üçün oradadırlar və məhsulu ilə fəxr edirlər!
Hər gün belə çirkin gecikmə
Onu silin. Boost olmadan səviyyəni keçə bilməz. Bütün avadanlıq və yeməklər yenilənib. Nə qədər sürətli oynamağınızdan asılı olmayaraq, gücləndiricilərdən istifadə etməlisiniz.
Ən yaxşı oyun
O qədər də gözəl oyun deyil
Crazy Restaurant 2021 আর্কেড zhmx
Mən onu oynamaqdan həzz aldım, amma ilk resto 'donut'u bitirdikdən sonra 'burger' olan nexr restonu aça bilmirəm. Belə bir xəyal qırıqlığı 🙁
Zövq alıram ☺️
Yükləməyəcək, vaxt itkisi.
Bu oyunu çox bəyənirəm amma pis şərhim var mən də 2-3 gündən sonra 15 səviyyəyə qədər etdim 1 səviyyəyə gəldim amma niyə 😑
Mən bu oyunu çox çətin gülümsəməyi sevirəm
Oynamaq üçün əla əyləncə və istirahət oyunu. Böyük pullar qazanın
Həyəcanlı, lakin bir müddət qalır.
Yaxşı, lakin adi tipli oyun
Lily Diary : Dress Up Game פנאי ily
O qədər də yaxşı deyil .... oyununuzu təkmilləşdirin
Ən pisidir. Əvvəlcə yaxşıdır, lakin tarixçənizi silməyə davam etdikdə köhnəlir. Əgər tərəqqi istəyirsinizsə, bunu yükləməyin
Yaxşı əyləncə
Əla
Afun
Oynamaq
Əslində axtardığım şey deyil, amma başqa cür yaxşıdır
Eyni yerdə çox qalın
Mən indiyə qədər bu oyundan həzz alıram.
Əyləncəlidir və sürətli tempi sevirəm
Mən bu oyunu çox sevdim, bütün oyunlardan daha yaxşı.🤗🤗🤗
✌️😊
mən oyunu sevirəm amma onun bəzi səhvləri var, o sizə 12 kimi müəyyən sayda müştəriyə xidmət etməyinizi söyləyir, sonra sizə 5 müştəri verir və bağlanır, sonra bütün qiymətli daşlarımı xərcləməliyəm və bu düzəldilsə, yenə də kifayət deyil, yenidən quraşdırmaq istərdim
😍😍😘😘
Gülməli dinamik oyun
Pis oyun deyil
Ela😘
Bu oyun möhtəşəmdir
Şirin oyundur