Post by lagipsapassei on Feb 10, 2022 13:13:51 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Power Rangers: Legacy Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Power Rangers: Legacy Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Power Rangers: Legacy Wars 2022 version ▞▞▞
Acest joc creează dependență, nu am reușit niciodată să mă îndepărtez complet de el și grafica este INSANE. Fac upgrade la 5☆s. Vă rog să faceți altul
Personajele sunt drăguțe, dar e super întârziat, așa cum este asta. Daca s-ar rezolva asta as pune 5 stele.
Descarcă Power Rangers Dino Charge pentru Android - Anderbot
Vă recomand jocul acesta !😆
Acest joc are multe de oferit. Lupta se poate simți grozav, rareori trebuie să aștepți ca ea să găsească meciuri, evenimentele frecvente pentru un singur jucător te pot ține ocupat fără a-ți afecta scorul general etc. Deși poate exista un aspect pay-to-win, în funcție de modul în care ai Uită-te la asta, nu chiar trebuie să plătești. În loc să vă supărați că nu puteți trece peste un anumit clasament, doar recunoașteți că cei care sunt deasupra voastră au plătit cu toții pentru a ajunge acolo și distrați-vă în cea mai bună ligă la care puteți ajunge. Vă asigur că luptele nu sunt mai mult sau mai puțin distractive în diferite ligi. Cu toate acestea, a trebuit doar să renunț la ea. Din nou. Există defecte serioase în multe aspecte ale sistemului de clasare. În primul rând, pentru a împiedica oamenii să se deconecteze în mod intenționat pentru a evita pierderea, ei tratează orice deconectare ca pe o pierdere. Aceasta este o idee bună și mai bună decât a permite trișorilor. Totuși... Ceva de genul 1 din 10 meciuri pentru mine, jocul se va bloca sau va ieși de îndată ce se găsește o potrivire. Oop, cred că tocmai am pierdut 30 de puncte din clasament. În plus, 1 din 10, jocul îmi va spune brusc conexiunea mea este proastă și va ieși din meci (în ciuda faptului că meciul se desfășoară în mod vizibil în spatele notificării). Oop, mai sunt 30 de puncte. Chiar dacă meciul s-a încheiat deja și ai câștigat, dacă ceva nu merge bine înainte de a te întoarce la ecranul principal, acesta va considera o deconectare și va pierde meciul. În al doilea rând, există problema fluxului de rang constant. Fiecare câștig vă crește rangul, fiecare pierdere îl scade. În fiecare minut în care nu joci, alții câștigă și pierd și schimbă clasamentul din jurul tău. Dacă nu joci o zi, atunci când te conectezi din nou, s-ar putea să descoperi că ești mult mai bun (sau mult mai rău) decât toți ceilalți din rangul tău. Aceasta înseamnă că, la începutul fiecărei sesiuni de joc, s-ar putea să ai 10 victorii sau înfrângeri fără concurs, ceea ce este fie în regulă, fie demoralizant. În al treilea rând, avem problema jucătorilor care tocmai au plătit mulți bani. În general, aspectul de plată nu este prea rău, deoarece plătitorii își găsesc echilibrul într-o ligă mare, iar cei care nu plătesc își găsesc soldul într-o ligă inferioară. Cu toate acestea, atunci când un jucător tocmai a plătit pentru a-și crește sănătatea și daunele... rangul lui nu se schimbă automat. Așa că vei fi egalat cu cineva care te poate scoate în 2 combo-uri bune, împotriva căruia nu ar fi trebuit să fii egalat. Într-un fel, aceasta este reversul problemei anterioare ale fluxului de clasare. Când ești comparat cu o persoană care este greșit clasată, nu este distractiv. Problema mea finală cu acest joc este cât de mult joacă pe tendințele de dependență de jocuri de noroc. Ești întotdeauna atât de aproape de a termina următoarea misiune, de a câștiga următoarea cutie, de a realiza următoarea ligă. Mai joacă puțin. Fii puțin mai frustrat de lucrurile aleatorii care te țin înapoi, în ciuda priceperii tale. Poate plătiți puțin, pentru a trece peste cocoașa aia. Și poate cocoașa după aceea. Ai grijă. Cât despre furia mea, este a doua oară. Aproape în totalitate din cauza frustrării de a pierde doar puțin prea mult clasament din cauza problemelor descrise aici.
Top 7 jocuri android ale lunii 2022 - Joe comp
Power Rangers - Traducere în spaniolă - exemple în română
După ultima actualizare, nu pot juca jocul ca înainte. Se descarcă întotdeauna automat o actualizare de 17 MB în joc. Remediați acest lucru.
Super tare, dar lideri legendari se câștigă greu, în rest jocul e super
Iubesc Power Ranger și iubesc acest joc. Îmi place cum ați făcut un astfel de joc. Nu este casual și nici atât de competitiv. Există personaje care ar trebui totuși nerfizate. Power Ranger Ryu și rpm Silver Ranger sunt un cuplu. Mulțumim că ne-ați ascultat și ne-ați oferit acea nostalgie pe care am iubit-o în anii noștri tineri.
CEL MAI BUN JOC EVERRRRRRRRRRRRRR
Firstplay.ro ii face o recenzie lui Power Rangers: Legacy Wars. E gratuit pe Android si ne-am facut ...
Simt că mi-am cheltuit partea echitabilă de bani pe acest joc, acum nu mă lasă să-l joc. Îmi spune că trebuie să actualizez, dar nu este o actualizare disponibilă. Cam gunoi dacă mă întrebi pe mine, în loc să mai cheltui o grămadă de bani, voi șterge acest joc.
Acest joc este foarte frumos, dar are multe erori, vă rugăm să adăugați această funcție pe care atunci când ștergem id-ul nostru nu o putem șterge😅😅😅😅😅🍩🍩👏🚚🥭
Jocul este destul de simplu și distractiv, dar există câteva lucruri care împiedică jocul, cel mai evident lucru fiind că jocul este plătit pentru a câștiga, în anumite cazuri, cu pricepere, puteți învinge personajele cumpărate, problema este XP-ul și puterea personajelor. singura modalitate de a-ți întări echipa este de a deschide cufere, provocând astfel de lucruri, dar problema este că este complet aleatoriu și, fără campanie, nu există nicio modalitate de a-ți consolida alegerea personală a personajelor.
Vă mulțumim pentru repararea trecerii de putere și acest joc este distractiv, așa că vă mulțumesc că ați muncit din greu la joc pentru a-l îmbunătăți.
Acest joc este atât de rău când încerc să atac pe cineva super ei nu mi-au dat o încercare și când te conectezi îți dau un antrenament și când s-a terminat îți dau un cufăr OP. toată lumea poate rula rapid acest joc. Vă dau o stea și actualizarea de azi a fost proastă, nici măcar nu pot actualiza.
Am jucat orice meci pe care îl păstrează aduce Power Rangers s-au oprit din nou deschis, vă rugăm să remediați această problemă
Acest joc are întotdeauna erori și blocuri de blocare pentru fiecare omg atât de enervant
Mar 27, 2017 - Lansarea filmului Power Rangers in cinematografe a adus in AppStore si jocul Power Rangers: Legacy Wars pentru iPhone sau iPad,
Este un joc foarte drăguț, dar cu puțin întârziere și vă rog să îl faceți pentru laptop ar ajuta foarte mult, dar îmi place jocul, dar adaugă mai puțin timp de încărcare, te rog și asta este recenzia mea
Un joc de luptă pentru Android, rolul principal îl joacă Power Rangers. Rita Repalsa, vrăjitoarea spațială, a infectat Morphine Grid. A creat monștri virtuali
Prima problemă, jocul se concentrează aproape în întregime pe PvP în timp real, unde gameplay-ul său strâns ar fi mai potrivit împotriva AI fără întârzieri. Așa cum stau lucrurile, potrivirile cu conexiune bună sunt în general plăcute și se simt corecte, dar pot fi puține și îndepărtate. În al doilea rând sunt lootbox-urile, în special momentul foarte brusc în care trec de la câteva minute la ore înainte de deblocare. În esență, vă reduce recompensele pentru a juca meciuri de bază, cu excepția cazului în care cheltuiți. Se simte sub mâna. Muzica si voci dupa gandire :/
Power Rangers: Legacy Wars Action eoe
Este distractiv, dar la actualizare durează mult 😴😑🌙🕦🕗🕢🕖🕚🕡🕥
Trebuie mai multi eroiiii
Nu prea merge bine , tot scrie time out , ba conection ,vreau sa joc calumea , din cauza acestor probleme am multe batalii , va rog sa faceti ceva ,
Raksasa Pertahanan Raja Strategi kmhj
Super joc are multe de la Clash Royal, dar e foarte bun si interesant, inca are multe baguri dar cred ca pe parcurs le vor fixa. Multe Power Rangers pentru o copilarie frumoasa si dinamica. P.s Mystic Force cel mai bun
Cred că ar trebui să pună mai multe sunete, dar modul în care youtype este foarte ușor.
Mi-a plăcut absolut acest joc, a fost atât de subestimat, singura problemă a fost că, după câteva zile, a început să nu se încarce și să se prăbușească. După două zile am fost frustrat și dezinstalat. Păcat că a fost un joc atât de bun.
"Power Rangers: Legacy Wars" Hands-On Impresii - WebSetNet
Power Rangers: Războaiele Legacy pot arăta ca multe alte jocuri de lupte mobile, dar un tweak la sistemul de lupte are acest joc în picioare
Anna nu funcționează
descărcare Power Rangers: războaie Legacy 3.1.3 pentru Android ...
Este un joc bun și toate, dar are multe probleme de rețea. Am pierdut multe provocări și am scăzut din „probleme de rețea”. Acest lucru trebuie remediat, deoarece am experimentat asta de la începutul acestui joc. Când nu existau Megazord-uri și când nu erau raiduri. Această problemă a fost ignorată de prea mult timp.
Optimizati-l mult mai bine si grafica mai trebuie sa lucreze si lag-ul de server sa nu mai exista in rest jocul e destul de fain il recomand pentru cei ce au urmarit POWER RANGERS! Am adorat serialul acela a fost cel mai bun ot mine!
Ff mișto
În primul rând, permiteți-mi să spun că îmi place jocul, dar există 2 defecte majore care trebuie remediate. 1. Cum se face că atunci când sănătatea echipei mele este corectă, mă confrunt cu echipe uneori, în timpul provocărilor sau orice altceva, echipa lor este cu peste 11.000 de puncte mai mare decât a mea? al 2-lea. Apăs pe tipul de mișcare care îl contrar pe al lor, dar când îl lovesc când este aprins, nu se declanșează și pierd punctul de încărcare, iar adversarul meu pleacă pentru un combo uriaș și am aproape 0 șansă.
Acest joc este.... GREAT. Recomand acest joc de multe ori este un joc de lupte foarte bun și un joc Power Ranger foarte bun!!! Nu am crezut că voi găsi acest joc!! Și acesta este jocul meu preferat!!! Iubesc!!!😘😘😘😘😘
Se pare că sunt niște bug-uri după ultima actualizare căci un caracter astronema merge lent când ataca foarte lent va rog frumos să verificați și să rezolvați această problemă.